TRANSLATE | RSS - FEED

[NOTA IMPORTANTA]

FeedListing the reference feed listing

Saturday, September 9, 2017

PSD Argeş – partidul lui Naşu’ şi Finu’! Valeca şi Boţârcă şi-au tras şef liberal la Agricultură • FOLLOW TWITTER


 • PSD Argeş – partidul lui Naşu’ şi Finu’! Valeca şi Boţârcă şi-au tras şef liberal la Agricultură

  PSD Argeş este un partid de pigmei, un partid în care, în ultima perioadă, umilinţa este cuvântul de ordine pentru membrii săi. Ultima mişcare a ,,cuplului de vis” din fruntea partidului de guvernământ în Argeş, Şerban Valeca – Gheorghiţă Boţârcă, i-a şocat pe membrii de partid, dar, mai cu seamă, pe o parte dintre liderii de factor ai acestei formaţiuni politice: numirea unui liberal, fost acolit al lui Mircea Andrei, şi, cică botezat în pesedist pe la Bascov, în fruntea Direcţiei Agricole Argeş, în persoana lui Eugen Dulică.

  Într-o ,,Epocă Roşie”, băiatul de mingii al lui Mircea Andrei a ajuns în fruntea unei deconcentrate importante din judeţ, se spune la recomandarea primarului din Topoloveni, Finul Boţârcă, dar cu acceptul Naşului Valeca. De altfel, acesta nu este primul joc transpartinic pe care îl fac cei doi, sfidându-i pe colegii de partid cărora le dau cu ,,flit”  după cum vor muşchii lor.

  Tabloul sfidării a fost completat de Valeca în momentul în care a desfiinţat adunările de vineri de la prânz din cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD, acolo unde ar fi trebuit să fie luate în discuţie anumite aspecte importante ale pesediştilor, cum ar fi numirea de directori în fruntea unor deconcentrate şi nu numai.

   

  ,,Naşu’ şi Finu’ au speriat Berlinu’” este o vorbă din lumea băieţilor de cartier care, în momentul de faţă, se transpune corect în ,,Naşu’ şi Finu’ au speriat PSD-ul” din Argeş, un PSD care nu este decât un mamut cu picioare de ceară, un partid care a ajuns vai mama lui şi în care deciziile sunt luate de doi sau trei oameni fără ca restul adunăturii, care s-ar putea intitula doar atât, ,,Sulime”, ca să nu spunem altfel, nu mai contează, să aibă ceva de spus. Poate vă întrebaţi cine este Naşu’ şi cine este Finu’. Nimeni alţii decât  Şerban Valeca – Naşu’ şi Gheorghiţă Boţârcă, primarul etern al Topoloveniului – Finu’. Ce au făcut ei din PSD Argeş? Ce au vrut muşchii lor, că doar d-aia sunt un cuplu care s-a susţinut şi s-a unit până şi în faţa lui Dumnezeu (n. redacţiei: Valeca este naşul de cununie al fiului cel mare al lui Boţârcă). Cine-i sprijină şi cine-i leagă? Păi, spun anumite voci de prin PSD Argeş, primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, iar, de legat, poate în viitor i-o lega cineva că acum nu-i leagă decât afacerile şi interesele. Şi când vorbim de afaceri, nu mai contează cu cine sunt făcute, avantaje să iasă din ele. Dacă pe Şerban Valeca nu prea putem să-l acuzăm de afaceri, despre cele ale lui Boţârcă am putea umple un ziar întreg. Ce au mai făcut Naşu’ şi Finu’ pe care i-a ajutat şi Vecinu’ de la Mioveni? Au pus-o de o mare miştocăreală pe seama ,,fraiericilor” din partid şi au ,,uns” în fruntea Direcţiei Agricole Argeş un liberal vopsit în galben, după ce a fost portocaliu şi i-a cărat poşeta lui Mircea Andrei, atunci când fostul senator le trăgea flegme pesediştilor pe unde-i prindea şi pe care, cică l-ar fi ,,botezat” pesedist prin Bascov. Aşa se face că într-o ,,Epocă Roşie” pesediştii argeşeni, care pe la Bucureşti nu mai merg decât în vizită, şi-au mai dat încă o dată, dacă mai era nevoie, cu ,,tesla în testicule” şi s-au umplut din nou de ,,glorie”, arătând că nu au oameni competenţi care să ocupe funcţii de conducere sau, mai bine spus, oameni care să execute ordinele date de Boţârcă şi Valeca, aplecaţi în poziţia ,,capră”.

   

  A plecat Ochişor, a venit Dulică

   

  Prima umilinţă de la Direcţia Agricolă a venit acum câteva luni, atunci când fostul director, liberalul Lulu Vasilescu, a ieşit la pensie, iar mai marii din conducerea pesediştilor argeşeni, cică nu au găsit un om care să-l înlocuiască. Aşa a ajuns la conducerea agriculturii argeşene, şi, Slavă Domnului, avem aşa ceva prin sudul judeţului, Petra Ochişor de la Giurgiu. După ce duduia cu ceva probleme de ordin penal ,,a tras cu ochiul” prin Argeş, şi-a spus că, fie ce o fi, după ce îşi termină concediul medical, nu mai vine în Argeş nici adusă cu arcanul. A fost momentul în care, cică mai marii din partid, adică cei trei crai despre care am vorbit: Naşu’, Finu’ şi Vecinu’, s-au sfătuit pe cine să ungă în fruntea acelei instituţii. Într-o primă variantă a apărut numele lui Vasile Roman, director adjunct şi pesedist pur sânge, care ar fi trebuit să se înscrie la concurs, acolo unde-şi mai anunţau prezenţa liberalul Gabi Vasilescu de la Topoloveni, eternul contracandidat al lui Boţârcă, şi un alt liberal, Eugen Dulică, despre care am făcut deja vorbire. Deşi concursul oficial ar trebui să fie în data de 19 septembrie, conform surselor noastre, numirea în funcţie este semnată şi parafată pentru Dulică. Cu alte cuvinte, deconcentrata va fi condusă de un liberal, căci PSD şi ALDE nu au avut profesionişti în domeniul numit agricultură.

   

  Cazurile Oarja, Teiu sau ITM sunt relevante în afacerile transpartinice

   

  ,,Politica-i o curvă” și ,,banii nu au miros” sunt principiile după care se ghidează cel mai bine Naşu’ şi cu Finu’. Nu este pentru prima dată când cei doi le-o ,,trag pe la spate” propriilor colegi de partid. Anul trecut au impus la Oarja şi la Teiu viceprimari susţinuţi de PNL, dar membrii PSD, care nici astăzi nu au fost daţi afară din partidul pe lista cărora au candidat la alegerile locale din 2016, căci în acest caz ar pierde funcţiile de viceprimari, deși preşedintele Valeca promisese acest lucru, dar undeva prin toamna lui 2016, iar memoria domniei sale se pare că este foarte scurtă. Se spune, cel puţin în cazul Oarja, că banii şi afacerile au fost motivul vânzării propriului om care merita funcţia de viceprimar, însă acest lucru va fi lămurit curând la DNA, acolo unde Boţârcă este deja prins în insectar, asta în timp ce la ITM Argeş, pesediştii nu au reuşit să pună un adjunct de aceeaşi culoare cu a lui Mihai Oprescu, roşie, menţinând în funcţie un liberal. Toate aceste ,,năzdrăvănii” ale cuplului Valeca – Boţârcă ar avea şi girul secretarului general Ion Georgescu, susţin anumite surse.

   

  A desfiinţat şedinţele Biroului Permanent Judeţean

   

  Pentru că deciziile politice importante se iau în doi, maxim trei, într-un partid cu mii de membrii, preşedintele Valeca a luat decizia de a desfiinţa şedinţele din cadrul Biroului Permanent Judeţean, acolo unde ar fi trebuit să se ia hotărâri importante, cum ar fi chiar şi numirea directorului de la Direcţia Agricolă Argeş. Potrivit surselor noastre, Valeca s-ar fi exprimat că îşi va chema colegii la consultări în cadrul BPJ-ului doar în cazuri de excepţie sau când este nevoie. Până atunci, membrii marcanţi ai PSD Argeş, primarii care sunt plimbaţi pe la zilele de comune şi prin campaniile electorale, parlamentarii şi ceilalţi membrii trebuie să lase ,,ciocul mic” şi să asculte la ordinele celor trei lideri, care, din când în când, mai iau câte una peste fălci de la deputatul Mircea Drăghici cum a fost în cazul numirii directorului de la Ape Argeş, Bogdan Gorunescu.

   

  Un prefect de mucava

   

  Referitor la ,,bomba” detonată de Naşu’, Finu’ şi Vecinu’ la Direcţia Agricolă, am cerut părerea unor oameni care înseamnă ceva în PSD Argeş, care au tras mereu la această căruţă şi a căror părere nu contează, dar care sunt buni să fie plimbaţi mai ceva ca ,,sfintele moaşte” în campanii electorale, fiind maşini de adunat voturi. Să ne înţelegem, aici nu facem referire la prefectul Emilian Dragnea, cel care a ajuns întâmplător în această funcţie şi cel în subordinea căruia se află Direcţia Agricolă şi a cărui părere am cerut-o doar datorită acestui aspect. Citiţi şi vă cruciţi ce i-a ieşit pe cioculeţ numărului unu din judeţ: ,,Este din Argeş, că eu nu ştiu nimic, nu am fost informat? Dacă este de la noi, este un pas înainte că nu ne-au mai trimis din alt judeţ. Este liberal? Ce importanţă are acest lucru? Pe mine nu mă interesează”. Nici pe noi, domn’ prefect, prea mult, dar pe colegii dumneavoastră de partid cam da, mai ales pe cei care, în perioada în care PDL-ul era la guvernare, iar domnul Dulică ,,bătea mingea” cu Mircea Andrei, erau hărţuiţi şi alergaţi prin judeţ să-şi schimbe viziunile politice.

   

  Ion Dumitru, primarul de la Albota, şi, în acelaşi timp, preşedintele Asociaţiei Comunelor din România – Filiala Argeş: ,,Eu ştiu că este un liberal convins după atitudinea pe care a avut-o faţă de noi în campaniile electorale. Dacă noi, primarii, am ajuns să aflăm de la ziarişti de numirea directorilor de deconcetrate, atunci ce rost mai are să existe acel BPJ al PSD? Parcă nu erau de ajuns oportuniştii noştri şi acum am ajuns să-i luăm şi pe ai altora. Astfel de persoane care aleagă doar după funcţii mie îmi provoacă o mare greaţă ca să nu zic scârbă.”

   

  Aurel Bălăşoiu, primarul de la Rociu şi membru în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş, pesedist cu vechime în partid şi unul dintre liderii aleşilor locali, mai ales în zona de Sud: ,,Nu ştiu în ce organizaţie a PSD Argeş este acest domn şi este jenant că astfel de decizii se iau fără să fim şi noi, primarii sau membrii BPJ-ului, anunţaţi. Oare în PSD Argeş nu există niciun specialist în agricultură de am ajuns să numim un liberal cu ştate vechi? Sunt profund dezamăgit!”.

   

  Cristian Gentea, preşedintele PSD Piteşti: ,,În Argeş nu mai există PSD! Nu mai avem BPJ, nu mai avem oameni, nu ne mai consultă nimeni când se iau decizii importante”.

   

  Petre Funie, primarul de la Slobozia ne-a declarat: ,, Sunt convins că şi noi în PSD Argeş aveam specialişti în agricultură care puteau să ocupe această funcţie. Nu cunosc cum de s-a luat sau de cine a fost luat decizia cu numirea domnului Dulică dar repet şi noi aveam specialişti în PSD.,,

  VALECA

  The post PSD Argeş – partidul lui Naşu’ şi Finu’! Valeca şi Boţârcă şi-au tras şef liberal la Agricultură appeared first on Impuls de Arges.  vezi sursa: http://ift.tt/2gRtJNQ


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Tabără de sculptură la Polovragi. Autorităţile vor să amenajeze un întreg complex dacic - #Autorităţile | via aePiot

  Sheet Music - sheet music for teachers, school and students Tabără de sculptură la Polovragi. Autorităţile vor să amenajeze un întreg com...

  Aleator