TRANSLATE | RSS - FEED

[NOTA IMPORTANTA]

FeedListing the reference feed listing

Saturday, December 30, 2017

Cum ajută DNA și Haștagienii un sistem politic bolnav • FOLLOW TWITTER


 • Cum ajută DNA și Haștagienii un sistem politic bolnav

  DNA este un experiment ratat, imaginat de Occident pentru a încerca să-și rezolve propriile probleme; pe acest fundal, Societatea Deschisă, sau Neomarxismul, găsind terenul gol, atacă în forță Democrația, care se clatină din toate închieieturile; dar să le luăm pe rând:
  Democrația și capitalismul occidental sunt de zeci de ani în impas: Creează doi poli sociali, unul al bogăției și altul al sărăciei, iar politicul a rămas anchilozat în aceleași preocupări ca acum o sută de ani. Democrația nu este un sistem perfect, dar este singurul care, cât de cât, poate da speranța că oamenii contează prin exprimarea votului. Manipularea votului, lucru practicat pe scară largă în democrație, se întoarce ca un bumerang împotriva ei și afectează profund chiar Sistemul Democratic; iar manipularea prin mijloacele de informare ” în masă”, este mult mai periculoasă decât ignoranța, pentru că Creează fanatici, care devin analfabeți politic și mult mai ușor manevrabili: de exemplu, între unul care-și vinde votul pentru un kil de zahăr și un fanatic anticorupție, cel care Votează în cunoștință de cauză este cel care și-a vândut votul, pentru că el în cabină se poate întoarce la opțiunea lui reală, nu la cea promisă cumpărătorului de voturi, are opțiunea exprimării secrete pe care o cunoaște foarte bine, pe când fanaticul are ochelari de cal și va vota DOAR ce i se sugerează prin manipulare.
  DNA-ul a fost inventat pentru a rezolva o problemă profundă a societății capitaliste și a democrației, ceea ce a creat o iluzie: iluzia că Democrația și Capitalismul s-ar putea îmbunătăți din exterior, dinspre Statul de Drept, o componentă a societății moderne. Cei care au făcut această greșeală fundamentală, au uitat însă că Democrația nu poate fi îmbunătățită decât din interior, nu artificial, dinspre o altă componentă a societății. Este ca și când am fi cerut capitalismului să rezolve problema de sistem a democrației, iar DNA-ului să rezolve problema capitalului.
  România este singura țară din Europa și din lume care a acceptat acest experiment care s-a dovedit, ca orice experiment social, unul ratat. Domnul Gunter Verhoegen, cel care a impus DNA-ul în România a crezut că se duce la Comisia Europeană și strigă: Evrika! Am găsit soluția. In prostia lui, după ce ne-a pricopsit în anii ’97 cu FMI și Banca Momdială, ne-a servit și această creație a unor minți bolnave:
  Să te gândești că poți rezolva problemele Democrației printr-o creație artificială este o utopie. La asta se Adaugă faptul că slăbești tot Sistemul Statului de Drept, impunând o suprainstituție care parazitează tot Statul de Drept. Dacă la asta adaugi și faptul că, recurgând la ” Luptă”, dinamitezi Drepturile Omului, aveți tabloul complet al Nenorocirii care se numește „Experimentul DNA”
  Politicienilor Români, făcuți de frică pe ei din cauza DNA, dar și bucuroși că-și pot elimina adversarii folosind instrumentul DNA, nu vor să recunoască că marea problemă a României este însuși experimentul DNA care a creat monștri cum este Koveși, Coldea, Portocală, Man, Vrăbiuța, etc, iar politicienii din UE, prinși în prostia lor în experimentul Neomarxismului, nu recunosc nici în ruptul capului că Experimentul DNA este o gravă greșeală a UE.
  Devenită câmp de bătălie și de experimente, România nu are decât o singură șansă: să arate UE că a făcut o greșeală imensă și că trebuie să renunțe la acest experiment.
  Desființarea DNA trebuie să devină un obiectiv al politicii românești, dar și a societății; cine să o facă însă? Unii care stau în genunchi în fața lui Koveși și-și vând prietenii, iubiții, soții, doar pentru a scăpa ei de furturile pe care le-au făcut? Sau cei care care stăteau cu Koveși și cu Coldea la chefuri? Niște puțoi, pigmei politici, care se ridică pe vârfurile pantofilor stâlciți doar-doar i-o băga și pe ei cineva în seamă la Bruxelles; mentalitate fanariotă; și atunci ce e de făcut?
  Să spunem adevărul verde și să vedem cum de s-a ajuns aici. (Gelu Visan –P.M.P.).

  Articolul Cum ajută DNA și Haștagienii un sistem politic bolnav apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.  vezi sursa: http://ift.tt/2pXAKAB


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  EXCLUSIV // Scandal în jurul Laserului de la Măgurele, cel mai puternic din lume. Acuzații grave la adresa lui Nicolae Zamfir, coordonatorul proiectului: „Tratarea cancerului, o minciună" / Replica acestuia - #în | via #aePiot

  Sheet Music - sheet music for teachers, school and students EXCLUSIV // Scandal în jurul Laserului de la Măgurele, cel mai puternic din l...

  Aleator