TRANSLATE | RSS - FEED

[NOTA IMPORTANTA]

FeedListing the reference feed listing

Thursday, July 12, 2018

Revocare Kovesi. C.T. Popescu: Klaus Iohannis are din ce în ce mai des grave probleme de logică. De ce nu a spus aceste lucruri, pe care le-a exprimat la Bruxelles, la București prin viu grai, în ziua în care a semnat decretul?Asigură dl. Iohannis că va …” • FOLLOW TWITTER


 • Revocare Kovesi. C.T. Popescu: Klaus Iohannis are din ce în ce mai des grave probleme de logică. De ce nu a spus aceste lucruri, pe care le-a exprimat la Bruxelles, la București prin viu grai, în ziua în care a semnat decretul?Asigură dl. Iohannis că va …”

  Președintele Klaus Iohannis a făcut miercuri primele declarații după ce a semnat luni demiterea Laurei Codruța Kovesi din funcția de șef al DNA. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că este o reacție după ce a văzut că pierde sprijinul celor care-l susțineau.

  „Domnul președinte are din ce în ce mai des grave probleme de logică, înainte de a discuta de caracter și de morală. De ce nu a spus aceste lucruri, pe care le-a exprimat la Bruxelles, la București prin viu grai, în ziua în care a semnat decretul?”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

  Întrebat ce ar fi schimbat dacă făcea aceste declarații în urmă cu două zile, când a semnat decretul, jurnalistul a răspuns că „ar fi schimbat mult”.

  „Dacă ar fi spus numai asta, ce a spus acum, însemna mult mai mult. Să spună: Nu am ce face, trebuie să respect hotărârea CCR, dar această demitere este nedreaptă. Este făcută pe baza bunului plac, al cheremului unui singur ins, ministrul justiției, pe baza unui raport jalnic din punct de vedere intelectual și juridic, care nu m-a convins.

  Așa cum a spus domnul președinte. Activitatea DNA și a domnei Kovesi le consider foarte bune, așa cum am mai spus. CSM s-a exprimat, a dat un aviz negativ cererii de revocare și totuși sunt silit… Nu era vorba de Constituție aici (jurnalistul a făcut referire la o burtieră:

  „Nu e o opțiune pentru mine să nu respect Constituția”, declarație făcută de Klaus Iohannis azi – n.red.) Această hotărâre a unor oameni, luată la limită, cu poziții separate nu este Constituția. Este neconstituțională și nedreaptă această hotărâre. Trebuia să spună aceste lucruri, după care să spună: Totuși, nu putem să nu respectăm hotărârile Curții, pentru că am putea ajunge la anarhie. Era cu totul altceva decât ce a făcut, fiind absent cu desăvârșire în acea zi”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

  Jurnalistul a adăugat că președintele a vorbit despre acest subiect, după două zile, la summitul NATO de la Bruxelles, pentru că „a avut ce efect a avut atitudinea domniei sale”. „A văzut reacțiilor celor care l-au votat și încearcă să dreagă busuiocul”, a completat el. Jurnalistul a precizat că busuiocul „nu mai poate fi dres”.

  „Asigură dl. Iohannis că va continua lupta anticorupție, că va sprijini lupta anticorupție. Astea sunt vorbe de înălțat zmeul. Ce să facă? Când tocmai le-a demonstrat procurorilor că nu a putut să se opună până la capăt unei cereri cât se poate de nedrepte în legătyură cu unul dintre ei. Și că cel care îi pune și îi scoate pe magistrați este dl. Tudorel Toader și nu președintele. Asta a comunicat magistraților dl. președinte în marele său sprijin pentru lupta anticorupție”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

  Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Bruxelles, că decizia sa de revocare a Laurei Codruţa Kovesi, anunţată de către purtătorul său de cuvânt, trebuie înţeleasă drept „un pas spre respectarea Constituţiei şi a statului de drept”. El a afirmat că nu şi-a schimbat opinia despre activitatea DNA şi a Laurei Codruţa Kovesi, care au făcut o treabă foarte bună, ce trebuie apreciată. „Dacă cineva se bucură că lupta anticorupţie încetează sau încetineşte, nici vorbă, lupta anticorupţie merge mai departe cu toată forţa”, a declarat şeful statului.

  The post Revocare Kovesi. C.T. Popescu: Klaus Iohannis are din ce în ce mai des grave probleme de logică. De ce nu a spus aceste lucruri, pe care le-a exprimat la Bruxelles, la București prin viu grai, în ziua în care a semnat decretul?Asigură dl. Iohannis că va …” appeared first on Români Buni.  vezi sursa: https://romani-buni.info/2018/07/revocare-kovesi-c-t-popescu-klaus-iohannis-are-din-ce-in-ce-mai-des-grave-probleme-de-logica-de-ce-nu-a-spus-aceste-lucruri-pe-care-le-a-exprimat-la-bruxelles-la-bucuresti-prin-viu-grai-in-ziua/


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Vergil Chițac: Promisiunile PSD din 2016. I-au mințit din nou pe constănțeni. Înainte să ne adoarmă cu alte vorbe dulci, domnul primar să ne spună ce a făcut cu cele de acum patru ani - #I-au | via #aePiot

  Collection titles: About - Collection titles Magnatul media Sumner Redstone, al cărui imperiu include Viacom și CBS, a murit la 97 de ani...

  Aleator