TRANSLATE | RSS - FEED

[NOTA IMPORTANTA]

FeedListing the reference feed listing

Wednesday, April 11, 2018

Raeţchi: Pachetul legislativ "Pactul pentru Carte", semnat de toate partidele politice parlamentare. "Doar 2,8% dintre ... - Mediafax • FOLLOW TWITTER • Mediafax

  Raeţchi: Pachetul legislativ "Pactul pentru Carte", semnat de toate partidele politice parlamentare. "Doar 2,8% dintre ...
  Mediafax
  "Am depus pachetul legislativ “Pactul pentru Carte” format din şapte proiecte de lege şi care îşi propune, în relativ scurt timp, o dublare a vânzării de carte în România. La ora actuală, piaţa de carte din România se află într-o situaţie deplorabilă ...
  Pachetul legislativ "Pactul pentru Carte",... - RTV.netRomaniaTV.net

  all 7 news articles »


  vezi sursa: http://news.google.com/news/url?sa=t&fd=R&ct2=us&usg=AFQjCNFp_NFfvINZRigNb6AYRugVS4uQlQ&clid=c3a7d30bb8a4878e06b80cf16b898331&cid=52780964457769&ei=rLLNWrjkEM6W3QH03YeABA&url=http://www.mediafax.ro/politic/raetchi-pachetul-legislativ-pactul-pentru-carte-semnat-de-toate-partidele-politice-parlamentare-doar-2-8-dintre-romani-citesc-o-carte-pe-luna-cele-10-masuri-propuse-in-proiect-17122014


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Compensații pentru întârziere, în cazul neefectuării unui zbor în cadrul zborului cu legătură • FOLLOW TWITTER


 • Compania aeriană care a efectuat într-un stat membru doar primul zbor din cadrul unui zbor cu legătură poate fi acționată în justiție în fața instanțelor de la destinația finală situată în alt stat membru, în vederea obținerii unei compensații pentru întârziere. Acest lucru este valabil în cazul în care diferitele zboruri au făcut obiectul unei rezervări unice pentru întreaga călătorie, iar întârzierea prelungită la sosirea la destinația finală se datorează unui incident intervenit în timpul primului zbor.

  Astfel s-a pronunţat CJUE prin Hotărârea din data de 07.03.2018 în  cauzele conexate C-274/16, C-447/16 și C-448/16. 

  Menționam faptul că CJUE s-a pronunţat în sensul mai sus arătat  în cadrul unor litigii între flightright GmbH, o întreprindere cu sediul în Potsdam (Germania), respectiv domnul Mohamed Barkan, doamna Souad Asbai și copiii lor minori, Assia, Zakaria și Nousaiba Barkan (denumiți în continuare „familia Barkan”), pe de o parte, și Air Nostrum, Líneas Aéreas del Mediterráneo SA (denumită în continuare „Air Nostrum”), un operator de transport aerian cu sediul în Valencia (Spania), pe de altă parte, în legătură cu plata unei compensații pentru întârzierea unui zbor (cauzele C-274/16 și C-448/16), precum și între domnul Roland Becker, pe de o parte, și Hainan Airlines Co. Ltd, un operator de transport aerian cu sediul în Haikou (China), pe de altă parte, în legătură cu plata unei compensații pentru refuz la îmbarcare (cauza C-447/16). 

  Ce a declanşat litigiile principale în discuţie?

  Pasagerii aerieni au rezervat la Air Berlin și la Iberia zboruri cu legătură din Spania spre Germania (și anume pentru traseul Ibiza – Palma de Mallorca – Düsseldorf în ceea ce privește Air Berlin și pentru traseul Melilla ‒ Madrid ‒ Frankfurt am Main în ceea ce privește Iberia), aceste rezervări acoperind în întregime călătoriile respective.

  Primele zboruri interne în Spania au fost efectuate pentru Air Berlin și pentru Iberia de compania aeriană spaniolă Air Nostrum.

  În ambele cazuri, aceste zboruri au suferit o întârziere (45 și 20 de minute) ceea ce a determinat ca pasagerii să piardă al doilea zbor către Germania. Aceștia au ajuns în sfârșit la destinația lor finală cu peste 3 ore de întârziere (și anume aproximativ 4 ore de întârziere pentru zborul rezervat la Air Berlin și 13 ore de întârziere pentru cel rezervat la Iberia).

  Din cauza acestor întârzieri prelungite, pasagerii aerieni respectivi (sau, în locul lor, întreprinderea germană flightright) au sesizat prin acțiuni în instanță instanțele germane pentru a solicita compensații Air Nostrum în temeiul Regulamentului Uniunii privind drepturile pasagerilor aerieni [1].

  Întrucât Amtsgericht Düsseldorf (Tribunalul Districtual din Düsseldorf, Germania) și Bundesgerichtshof (Curtea Federală de Justiție, Germania) au manifestat îndoieli cu privire la aspectul dacă instanțele germane dispun de competență internațională pentru a statua asupra unor acțiuni ale unor pasageri aerieni îndreptate împotriva unei companii aeriene care i) are sediul în alt stat membru, ii) a efectuat, în cadrul unor zboruri cu legătură cu destinația finală Germania, doar primele zboruri interne în acest alt stat membru și iii) nu este cocontractantul lor, aceste două instanțe au invitat CJUE – prin intermediul trimiterilor preliminarii – să clarifice dacă într-un astfel de caz trebuie aplicate dispozițiile Regulamentului Bruxelles I.

  De reținut că, potrivit dispozițiilor Regulamentului Bruxelles I, un pârât domiciliat în alt stat membru poate fi acționat în justiție, în materie contractuală, în fața instanțelor de la locul de executare a obligației care formează obiectul cererii. Acest regulament precizează că, în cazul prestării de servicii, acest loc este, în absența vreunei convenții contrare, locul în care, în temeiul contractului, serviciile au fost sau ar fi trebuit să fie prestate. 

  Ce trebuie să cunoaștem referitor la o trimitere preliminară?

  Trimiterea preliminară permite instantelor din statele membre ca, în cadrul unui litigiu cu care sunt sesizate, să adreseze CJUE întrebări cu privire la interpretarea dreptului Uniunii sau la validitatea unui act al Uniunii.

  Reținem că CJUE nu soluționează litigiul național, însă instanța națională are obligația de a soluționa cauza conform deciziei CJUE. 

  Decizia CJUE este obligatorie, în egală măsură, pentru celelalte instanțe naționale care sunt sesizate cu o problemă similară. 

  Cum a motivat în esenţă CJUE Hotărârea din data de 07.03.2018?

  CJUE a concluzionat că destinația finală în Germania poate fi considerată locul de executare a prestațiilor de furnizat nu numai în ceea ce privește al doilea zbor, ci și în ceea ce privește primul zbor intern în Spania. Rezultă că instanțele germane sunt în principiu competente să statueze în cadrul unor acțiuni în despăgubire îndreptate împotriva unei companii aeriene străine precum Air Nostrum.

  Astfel, în primul rând, noțiunea „materie contractuală” în sensul Regulamentului Bruxelles I acoperă acțiunea în despăgubire a pasagerilor aerieni afectați de o întârziere prelungită a unui zbor cu legătură, în temeiul Regulamentului privind drepturile pasagerilor aerieni, îndreptată împotriva unui operator efectiv de transport aerian care nu este cocontractantul lor.

  În această privință, CJUE a observat în special că, potrivit Regulamentului privind drepturile pasagerilor aerieni, în cazul în care un operator efectiv de transport aerian care nu are un contract cu pasagerul își execută obligațiile în conformitate cu regulamentul menționat, se consideră că acesta acționează în numele persoanei care are un contract cu pasagerul respectiv. Astfel, trebuie să se considere că acest operator de transport (în speță Air Nostrum) îndeplinește obligații liber consimțite față de cocontractantul pasagerilor în cauză (în speță Air Berlin și Iberia). Aceste obligații decurg din contractul de transport aerian.

  În al doilea rând, CJUE a considerat  că, în cazul unui zbor cu legătură, „locul de executare” a zborului respectiv, în sensul Regulamentului Bruxelles I, trebuie considerat locul de sosire a celui de al doilea zbor, atunci când transportul pe ambele zboruri se efectuează de către doi operatori de transport aerian diferiți, iar acțiunea în despăgubire pentru întârzierea prelungită la sosire se întemeiază pe un incident care a avut loc pe primul zbor, efectuat de un operator de transport aerian care nu este cocontractantul pasagerilor în cauză.

  CJUE a subliniat în această privință că contractele în cauză, caracterizate de o rezervare unică pentru întreaga călătorie, stabilește obligația unui operator de transport aerian de a transporta un pasager de la punctul A la punctul C. O asemenea operațiune de transport constituie un serviciu pentru care unul [2] dintre locurile de prestare principală se găsește în punctul C. În opinia CJUE, este suficient de previzibil pentru o companie aeriană care, precum Air Nostrum, nu efectuează decât primul zbor din punctul A în punctul B că pasagerii o pot acționa în justiție în fața instanțelor din punctul C.

  Într-o altă cauză, un pasager aerian a sesizat instanțele germane pentru a solicita unei companii aeriene chineze, Hainan Airlines, o compensație ca urmare a refuzului la îmbarcare ce i-ar fi fost opus la al doilea zbor dintr-un zbor cu legătură (și anume ruta Berlin ‒ Bruxelles ‒ Beijing). În această privință, CJUE a amintit  că, dacă pârâtul (în speță Hainan Airlines) nu este domiciliat pe teritoriul unui stat membru, competența judiciară internațională este determinată, în fiecare stat membru, de legislația acestui stat membru, iar nu de Regulamentul Bruxelles I.


  [1] Regulamentul (CE) nr. 261/2004 al Parlamentului European și al Consiliului din 11.02.2004 de stabilire a unor norme comune în materie de compensare și de asistență a pasagerilor în eventualitatea refuzului la îmbarcare și anulării sau întârzierii prelungite a zborurilor și de abrogare a Regulamentului (CEE) nr. 295/91 (JO 2004, L 46, p. 1, Ediție specială, 07/vol. 12, p. 218, rectificare în JO 2016, L 94, p. 17). În funcție de distanță, compensația este în cuantum de 250, 400 sau 600 de euro.

  [2] CJUE a amintit  în acest context că pasagerul aerian poate deopotrivă formula acțiunea în fața instanței în circumscripția căreia se află locul de plecare a zborului (Hotărârea din 9 iulie 2009, C-204/08, a se vedea de asemenea CP nr. 62/09).

  Ai nevoie de Regulamentul nr. 261/2004 de stabilire a unor norme comune în materie de compensare și de asistență a pasagerilor în eventualitatea refuzului la îmbarcare și anulării sau întârzierii prelungite a zborurilor? Poţi cumpăra actul la zi, în format PDF, de AICI!

  comentarii

  Post-ul Compensații pentru întârziere, în cazul neefectuării unui zbor în cadrul zborului cu legătură apare prima dată în .  vezi sursa: https://legestart.ro/compensatii-pentru-intarziere-cazul-neefectuarii-unui-zbor-cadrul-zborului-cu-legatura/


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Membru al Congresului SUA: Republica Moldova, un partener ferm al SUA și UE • FOLLOW TWITTER


 • Legislatorii SUA intenționează să continue colaborarea și apropierea de Republica Moldova. Despre aceasta relatează congresmanul american Will Hurd pe pagina sa oficială, după vizita efectuată în Republica Moldova. El susține că Moldova s-a afirmat drept un partener ferm atât al Statelor Unite ale Americii, cât și al Uniunii Europene.
  „Noi trebuie să arătăm suportul aliaților noștri est-europeni în ce privește integrarea în Uniunea Europeană. Moldova a fost un partener ferm al SUA și UE, mai ales recent, când a dat dovadă de solidaritate față de SUA și statele UE în ce privește expulzarea diplomaților ruși, ca răspuns la atacul din Marea Britanie. Moldova s-a aflat în fruntea luptei împotriva influenței ruse și poate oferi informații utile în ce privește provocările noastre comune legate de acest subiect. Eu intenționez să continui colaborarea cu Moldova în ce privește promovarea intereselor noastre comune legate de Uniunea Europeană”, a declarat congresmanul SUA într-un comunicat publicat pe pagina sa oficială, citată de 24h.md.
  Amintim că membrul Congresului SUA Will Hurd, a efectuat săptămâna trecută o vizită în Republica Moldova. Acesta a avut întâlniri cu mai mulți oficiali moldoveni, printre care speakerul Parlamentului, Andrian Candu, și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi. Will Hurd s-a întâlnit și cu liderul Partidului Democrat din Moldova, coordonatorul Coaliției de guvernare, Vlad Plahotniuc.


  vezi sursa: http://mesaj.md/membru-al-congresului-sua-republica-moldova-un-partener-ferm-al-sua-si-ue/


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Țeapa” Tudorache-Primăria Sector 1: Academia Rapid, de fapt, nu există - Magna News Romania (Comunicat de Presă) (Blog) • FOLLOW TWITTER • Magna News Romania (Comunicat de Presă) (Blog)

  Țeapa” Tudorache-Primăria Sector 1: Academia Rapid, de fapt, nu există
  Magna News Romania (Comunicat de Presă) (Blog)
  După ce, recent, primarul Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache (54 de ani, PSD), apărea mândru nevoie mare la Realitatea TV (alături nu de una, ci de trei ”legende” rapidiste, Daniel Pancu, Nae Stanciu și Daniel Niculae), anunțând că Academia ...

  and more »


  vezi sursa: http://news.google.com/news/url?sa=t&fd=R&ct2=us&usg=AFQjCNEBsK9TbODzVbh1nf83WCrrdmg1Nw&clid=c3a7d30bb8a4878e06b80cf16b898331&cid=52780968822068&ei=o7LNWrjtDY3s3wG85YGQDQ&url=https://magnanews.ro/2018/04/09/teapa-tudorache-primaria-sector-1-academia-rapid-de-fapt-nu-exista/


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  „Va spun sincer, nu a facut bine Romaniei” – cand nu violeaza limba romana premierul Viorica Dancila „decat” frazeaza gresit! • FOLLOW TWITTER


 • Premierul Viorica Dancila a facut o gafa uriasa in plen, referindu-se la programul de guvernare al PSD. Intr-un moment al inteventiei sale, actualul sef al Guvernului a afirmat ca programul...

  vezi sursa: https://caplimpede.ro/va-spun-sincer-nu-a-facut-bine-romaniei-cand-nu-violeaza-limba-romana-premierul-viorica-dancila-decat-frazeaza-gresit/


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Legea care salvează platforma industrială de la Vâlcea, iniţiată de deputatul Dumitru Lovin, a fost adoptată • FOLLOW TWITTER


 • Astăzi, 4 aprilie 2018, la fix un an de când a fost depusă la Registratură, în plenul…

  vezi sursa: http://curieruldevalcea.ro/legea-care-salveaza-platforma-industriala-de-la-valcea-initiata-de-deputatul-dumitru-lovin-a-fost-adoptata/


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Vasile Cîtea: "Boxul românesc are viitor" • FOLLOW TWITTER


 • Vasile Cîtea:
  "Știm cu toții că sportul românesc nu e așa cum ne-am dori. Cel puțin, în ultimul an, am avut parte de o mulțime de eșecuri. La fotbal am aflat că nu mai contăm pe plan european și mondial, însă și la handbal și la gimnastică am avut parte de dezamăgiri.

  Investim în sport, dar rezultatele se lasă așteptate. Însă atunci când vin, cred că e nevoie să ne bucurăm de ele, să le facem cunoscute. E și motivul pentru care vreau să vă aduc la cunoștinţă cea mai recentă performanță a sportivilor noștri, care vine din domeniul atât de îndrăgit de mine: boxul. Sportivii noștri au reușit să câștige patru trofee la Europenele Under 22, de la Târgu Jiu. Unul de aur, două de argint și unul de bronz. Cel mai bun rezultat a fost obținut de pugilistul român, Robert Jitaru la categoria 56 de kilograme. În vârstă de 22 de ani, sportivul originar din Brăila, dar legitimat la CSA Steaua, s-a impus în finala disputată cu azerul Tayfur Aliev, după un meci dificil. Și-a pus în valoare tehnica și loviturile, iar după trei reprize spectaculoase a fost declarat învingător. Exact aceeași performanță a reușit-o și anul trecut, în Brazilia. Însă, cred eu, tot învingătoare sunt și Cristina Cosma (CSA Steaua), dar și Alina Gabriela Ene (CSM Slatina). Ambele au obținut medalii de argint la categoriile 57 de kilograme, respectiv 81 de kilograme.  România a mai obținut o medalie de bronz, prin Alberto Biro (SCM Bacau), la categoria 81 kg. În calitate de președinte al Federației Române de Box, nu pot decât să fiu mândru de acești sportivi. Să-i felicit, atât pe ei, cât și pe cei care i-au antrenat și să le urez ca, pe tot parcursul carierei, să aibă parte numai de reușite. Mai ales că, spun eu, după tot efortul, devotamentul, răbdarea și timpul depuse merită astfel de victorii. Merită ca noi să știm de ei și să le lăudăm performanța. Și nu doar noi, ci cât mai mulți români. Pentru că doar în felul acesta îi facem să simtă că tot efortul lor merită și reușim să-i ținem în țară, în ciuda tuturor dificultăților din domeniul sportului."
   
  sursa comunicat de presă Cabinet parlamentar Vasile Cîtea deputat PSD


  vezi sursa: http://iasitvlife.ro/index.php/categorii/politic/item/60484-vasile-citea-boxul-romanesc-are-viitor


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Urgențe administrative înainte de Paște. Consilierii locali au fost convocați în ședință extraordinară • FOLLOW TWITTER


 • Consilierii locali din Galați au ședință în Săptămâna Mare. Miercuri, 4 aprilie, de la ora 14.00, este programată o întâlnire extraordinară a Consiliului Local. Pe ordinea de zi a ședinței sunt doar șase proiecte de hotărâre. Consilierii locali sunt chemați să aprobe o rectificare a bugetului municipiului Galați, dar și cheltuielile de funcționare pentru căminele de bătrâni din subordinea Primăriei, Căminul pentru Persoane Vârstnice Sfântul Spiridon și Căminul pentru Persoane Vârstnice Ștefan cel Mare și Sfânt.

  De asemenea, vor fi supuse dezbaterii două proiecte care vizează modernizarea sistemului de iluminat din Țiglina și refacerea sistemului rutier din Mazepa 2. „Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 81/2018 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul “Refacere sistem rutier şi regenerare urbană interior cartier Mazepa II”; Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr. 80/2018 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul “Modernizare sistem de iluminat public in municipiul Galați. Modernizare sistem de iluminat public în cartierul Ţiglina I, II”, se arată în documentele care vor fi supuse aprobării consilierilor locali.

  Ședința Consiului Local se va desfășura în sala mare a Primăriei Galați.  vezi sursa: https://www.expressdedunare.ro/urgente-administrative-inainte-de-paste-consilierii-locali-au-fost-convocati-in-sedinta-extraordinara/


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  As Trump fumes over FBI raid, White House lawyers urge restraint • FOLLOW TWITTER


 • WASHINGTON (Reuters) - White House lawyers are trying to dissuade U.S. President Donald Trump from seeking to get rid of Special Counsel Robert Mueller, as Trump weighs options after the FBI raided his personal attorney's office and home, two U.S. officials said on Tuesday.


  Politica in lume - vezi sursa: http://www.reuters.com/article/us-usa-trump-russia/as-trump-fumes-over-fbi-raid-white-house-lawyers-urge-restraint-idUSKBN1HH2B2?feedType=RSS&feedName=politicsNews


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Spania închide cluburile de noapte şi interzice fumatul pe stradă unde nu se poate respecta distanţa de siguranţă - #interzice | via #aePiot

  Collection titles: About - Collection titles Tablete pentru 100 de elevi din Episcopia Husilor captcha: Spania închide cluburile de ...

  Aleator