TRANSLATE | RSS - FEED

[NOTA IMPORTANTA]

FeedListing the reference feed listing

Thursday, March 29, 2018

Stadionul modernizat din SIBIU va avea 19.000 de locuri, tribune acoperite, gazon incalzit si nocturna • FOLLOW TWITTER


 • Modernizarea stadionului municipal este cea mai mare investiţie programată în acest an de către Primăria Municipiului Sibiu. În 2017 municipalitatea a contractat prima etapă de modernizare a Stadionului Municipal, un contract de 8,2 milioane de lei care prevede: reabilitarea tribunei oficiale, a peluzei cu vestiare, a pistei de atletism şi a gardului de împrejmuire a acesteia, precum şi demolarea tribunelor degradate care vor fi ulterior reconstruite.

  vezi sursa: http://www.domnuleprimar.ro/Stadionul-modernizat-din-SIBIU-avea-000-locuri-tribune-acoperite-gazon-incalzit-nocturna-dpe-s-1-a26391.htm


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Te doare bulbul rahidian ! • FOLLOW TWITTER


 • KWI-general Nastase-expuzareNici nu a început bine săptămâna că a început să plouă. Nu cu apă de ploaie, cu apă grea, apă cu greutate. Apar știrile nu ca ciupercile după ploaie ci ca guvernele P.S.D. după 2017.

  Cernavodă apă grea cin-te ia nu te mai vrea

  La Cernavodă avariile se succed cu viteza like-urilor pe pagina lui Iohannis la alegeri. Nici nu știi unde să mai calci să nu le strivești. Din jumătatea de centrală care funcționa, (pentru că la noi reactoarele funcționează ca fregatele luate de la „briți", când una când alta, ca să nu se strice amândouă odată, să avem măcar piese de schimb) a fost oprită 45% din capacitate, dar nu așa de capul ei, ci controlat, ca să nu creadă cineva că în România își face cineva de cap cum vrea el. Inițial când am auzit că e avarie și că se va întrerupe temporar activitatea m-am panicat, dar noroc că specialiștii dețin controlul și vor înlocui rulmentul. Mi-am adus aminte apoi că armata merge de ani buni cu capacitatea operativă redusă cam tot la fel și nu a murit nimeni de îngrijorare. Mai mult, în perioada iulie-noiembrie, structurile centrale mai erau încadrate cu 20% în funcțiile de la batalion în sus și nu ne-au bătut rușii. Adevărul e că suntem tari. Dar cel mai mare noroc este că totuși Centrala Atomo-electro-statică de la Cernavodă dă țării doar 18, 42105263157895% din necesarul de energie, restul îl dau minerii din Valea Jiului și îl primesc ungurii din Marea Neagră. Hai că suntem cool!

  „Generalul" cu cercel și nevasta-n portofel

  Că tot vorbii de armată, luni, 26.03.2018, pe la ora prânzului, postul România TV anunța alături de știrea catastrofei de la Cernavodă, o știre cu altă catastrofă națională sub titlul „soția unui cunoscut general, scandal cu amanta acestuia". Iarăși mă luaseră palpitațiile, mă și gândeam că cine știe ce cap al armatei își puse izmenele din sacul de alarmă pe gardul televiziunii respective. Așteptai cu sufletul la gură să văd cine face circ din viața personală și când colo ce să vezi ? „Generalul" era nimeni altul decât Ilie, cel care mai făcuse scandal că lui nu i se mai dă o stea ca lui Iordănescu sau că nu este primit la tribună ca Onțanu. Omul ăsta chiar nu are bun simț nici cât lemn mai e în pădurile concesionate de Holzindustrie Schweighofer. Nu mă interesează viața lui amoroasă, nici de câte ori își spală lenjeria intimă în presă, dar îmi vine să mă fac ministru al apărării și să îi iau uniforma pe care a făcut-o de râs de atâtea ori prin ținuta și comportamentul său mitocan. Mă întreb de ce oare televizuina respectivă nu a prezentat știrea respectivă sub titlul soția unui cunoscut tenisman" și a titrat „soția unui cunoscut general"? Este cunoscut Ilie mai mult ca general decât ca sportiv? Bineînțeles că nu, dar s-a făcut de mai multe ori de râs pe el și haina militară, ca general iar când e vorba de fapte negative, dă mai bine pe sticlă să implici armata, că tot au pensii nesimțite, să vadă lumea că „au și comportament pe măsură". Ultima oară domnul „general" Năstase își bătuse joc de haina militară când a apărut la aniversarea clubului Steaua, îmbrăcat în uniformă și cu cercel în ureche. Asta e imaginea pe care o face Ilie Armatei și nimeni nu se sesizează. La așa ministru, așa general, se potrivesc. Ambii au aceeași misiune, să își bată joc de armată.

  Klauss, nici român nici sas, dă cu flitul „pas cu pas"

  Dacă tot vorbirăm de bătaie de joc să nu uităm de decizia cotroceanului de a nu participa la activitatea de aniversare a actului Unirii din 1918, de pe data de 27 martie 2018 de la Parlamentul României. Nu că ar fi prima oară când Parlamentul trage „hăis" iar președintele „cea", dar de data asta s-au aniversat 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Ţara-Mamă, România, iar Klauss Iohannis dă „pas !". Nu „pas cu pas", doar „pas!". Unii spun că nu e de mirare, el nu ar fi român, ar fi neamț, sau sas, sau cine mai știe ce, dar nu ține. Indiferent ce naționalitate ar avea, este președintele României și nu l-a forțat nimeni, nici nu i-a pus pistolul la tâmplă, dimpotrivă, a tras cu dinții și ar fi tras și cu mitraliera ca să fie uns domn. Nu știu cum o fi în alte țări, dar nu cred că mai e o țară în care președintele țării să nu participe la un astfel de eveniment pentru că este organizat de oponenții politici, asta, culmea, în condițiile în care funcția este apolitică prin statut.

  Poate Iohannis, profesorașul din mărginimea Sibiului, moștenitorul unei organizații naziste, dealerul de copii, norocosul posesor a unor case obținute prin fals avea dreptul să refuze participarea la un eveniment care era semnificativ pentru români, dar președintele României nu numai că nu are acest drept, dar are chiar obligația să participle, altfel intră în categoria Laszlo Tokeș cel care a spus că pentru el Ziua Națională a României este zi de doliu. Aș vrea să văd care este politicianul sau partidul care va cere declanșarea procedurilor de suspendare a lui Iohannis pentru că nu a participat la eveniment, fiindcă că asta este sfidare la adresa naţiunii în baza încălcării art 4 (unitatea poporului și egalitatea între cetățeni) art 54 (fidelitatea față de țară) coroborat cu art 80 (1 - rolul președintelui) 95 (1-suspendarea din funcție), din Constituţia României). Dacă președintele a considerat că acest eveniment poate fi evitat prin participarea la altă activitate, înseamnă că pune acel eveniment în fața istoriei neamului și poziției sale de președinte al românilor.

  Îmi amintesc că domnul Iohannis a participat pe data de 5 August 2017 la „cea mai mare întâlnire a sașilor". Iată ce le spunea domnul președinte fraților săi sași cu această ocazie: „Avem şansa să oferim noilor generaţii argumente şi fapte pentru ca România Centenarului să fie redescoperită drept loc al oportunităţii şi prosperităţii. Vă invit să vă alăturaţi acestui proiect al libertăţii şi toleranţei, unde dumneavoastră, saşii din Transilvania, indiferent de unde aţi venit astăzi la Sibiu, sunteţi acasă!". Asta era valabil pentru sași, dar se pare că domnul Iohannis nu este nici român, nici sas, pentru că el nu se alătură acestui proiect al libertății și toleranței. Vreau să privesc în ochi românul care va mai vota cu Iohannis la viitoarele prezidențiale!

  Ați făcut c-așa ați vrut, dar cu calul ce-ați avut?

  Aud că marele frate de la Bruxelles a cerut sclavilor să se solidarizeze cu „briții" și să expulzeze și ei oarece diplomați ruși, nu contează câţi, nu contează pe cine, nu contează dacă au făcut ceva sau nu, dacă sunt ruși, sigur trebuie să fi făcut ei ceva și conform principiului Custer, „un rus bun este un rus expulzat". Iată comunicatul MAE: „Precizăm că, în solidaritate cu Regatul Unit al Marii Britanii, conform dispozițiilor Convenției de la Viena cu privire la relațiile diplomatice, M.A.E. a notificat Ambasada Federației Ruse la București că un diplomat din cadrul acesteia va fi declarat persona non-grata și că este obligat să părăsească teritoriul României".

  Domnul Bogdan Chirieac, cel care „de mic copil" stâlpea poarta Ambasadelor S.U.A. oriunde se afla, a explicizat: „Nu doar România intră în această poveste. În acest moment au luat această decizie și Franța, Germania, Letonia, Polonia, au expulzat diplomați ruși. Ne aflăm în fața unei decizii europene. S-a luat o decizie în Comisie și România trebuie să o respecte". Deci să stăm liniștiți, suntem în companie selectă, ne facem „datoria" față de stăpâni și probabil vom fi recompensați, ni se va mai lua de pa umeri povara unor ramuri din economie aduse la faliment ca urmare a instrucțiunilor F.M.I.

  Noaptea minții este luminoasă pe lângă această decizie. Nici nu știi ce este mai aberant. Păi o să amintesc domnului Meleșcanu, care se pare că s-a „senilit" total, că:
  1. Politica externă, ca și cea internă se stabilește de către instituțiile statului, intră în prerogativele președintelui, guvernuluiși parlamentului, nimeni nu are dreptul să dea ordine în acest sens, nici măcar indicații;
  2. Marea Britanie nu mai este parte a U.E., deci pe de o parte, U.E. nu are dreptul să decidă în privința Marii Britanii iar țările U.E. nu sunt obligate să copieze decizii ale acesteia nici măcar din solidaritate;
  3. Nu poți declara că expulzezi pe cineva așa că ți s-a pus ție pata, apoi să dai cu banul să vezi pe cine, sau să cauți nod în papură cuiva, ca să faci pe plac nu știu cui. Este absolut incalificabilă această măsură, indiferent față de cine s-ar lua, nu poți expulza pe cineva arbitrar, la „loz în plic". Nu numai statul, dar și persoana respectivă sunt jignite și li se face o mare nedreptate;
  4. Măsura este fără precedent, încălcându-se mai multe principii de drept internațional și diplomație. Este o nebunie.
  5. Acest act arată că de fapt U.E. nu este o uniune bazată pe dreptul fiecărei țări de a-și stabili propria politică, ci un atelaj mânat de un biciușcar fără minte.

  Este evident că se încearcă provocarea Rusiei, poate pentru a declanșa un conflict și mai mare sau poate pentru a verifica bilele lui Putin. Mă mir că nu le-au văzut până acuma, că nu s-a ferit să le arate. Oare cum se va face nominalizarea expulzatului, în ordine alfabetică, cronologică, patologică? Parcă văd că vine comisarul și întreabă: „băi, pe care te cheamă Ivan, ești expulzat". Propun să se facă o cursă un tren ceva, ca pe vremea naziștilor și să fie adunați și trimiși toți pete Bug, pentru vina de a fi diplomați ruși. Nu sunt pro rus, față de oricine s-ar fi luat această decizie aș fi avut aceeași reacție, mai ales că nici o instanță nu a decis sau dovedit inculparea guvernului rus în otrăvirea spionilor ruși. Uniunea Europeană, a decis ca pentru pedepsirea unei nedreptăți să comită o altă nedreptate, în numele democrației pe care
  pretinde că o apără. Triste vremuri trăim!

  Având în vedere faptul că nu toate țările au adoptat și nici nu vor adopta această măsură, ci doar cele mai mari și cele mai umile, deci extremele, decizia României arată ce statut avem. La noi însă este deja tradiție să ne batjocorim eroii și să ne ridicăm trădătorii la rang de eroi, la îndemnul altora, așa că de ce mă mai mir? În plus, având în vedere poziția de vecin al Rusiei, România, pe lângă celelalte acte de-a dreptul inconștiente deja adoptate față de Rusia doar din dorința de a face pe plac celor care numesc președinții, premierii, procurorii șefi, guvernatorii băncii naționale, și teatrele de operații, face din români prima țintă a rușilor în cazul unui eventual conflict. Dacă este unul care crede altceva să scoată capul din nisip.

  Reamintesc celor care au uitat că în timpul „prieteniei" cu rușii, care se spune că a fost cea mai groaznică ocupație a României de către un aliat, conducătorii români au avut totuși de trei ori curajul să fie singurii care s-au opus „indicațiilor prețioase" ale marelui prieten de la răsărit: prima oară în iunie 1967 când a refuzat să rupă relațiile cu Israelul pentru conflictul cu Egiptul, a doua oara în august 1968, când U.R.S.S. a invadat Cehoslovacia, iar România nu numai că nu a participat, dar a și condamnat acțiunea, iar a treia oară la Olimpiada din 1984 când din nou, în ciuda liniei de partid trasate cu fir roșu de Moscova, România a refuzat să boicoteze Olimpiada de la Los Angeles, uite așa de-a dracu'.

  Astăzi România e complet transformată, a schimbat direcția dar a și pierdut orice urmă de demnitate, suveranitate, independență, astăzi ești „patriot" doar dacă îți manifești umilința și supunerea față prietenul strategic, varza de Bruxelles sau chiar și faţă de alți păpușari mai mici, dacă iese un oarece profit.
  Toate aceste evenimente și știri ne „colorează" fiecare zi. Să mai spun ce culoare are viitorul?

  Bibliografie web :
  https://ift.tt/2I0QWFB
  https://ift.tt/2pN1mSC
  https://ift.tt/2IcgDmt
  https://ift.tt/2pNoLTN

  Grafica – I.M.  vezi sursa: http://www.art-emis.ro/jurnalistica/4734-te-doare-bulbul-rahidian.html


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  CE POLITICA AVEM • FOLLOW TWITTER


 •  

  Nu pot sa nu comentez unele afirmatii care se joaca la jocurile de noroc la unele televiziunii de stiri, despre rapusatul reputat si Sociolog in stiintele artei guvernarii ai penalilor, care linge calnte, cozii de topoare , pentru a fi bine pregatiti pentru examenul de alegerile prezidentiale. Am auzit cum se fabrica noi decizii importante, personaje politice dubioase, pentru unele alegeri extrem de importante pentru anumit clasa penala. Unii dintre ei cred ca vor da lovitura la jocurile de culise, sa devina super start la ciorbele de fasole .

  Adica, cu 11 la suta si 8 la suta, este foarte mult, ca se misca si masa de sub interviurile de dupa ei, astfek calase sociale revendica unele drepturi politice ? De ce ma tot duc sa votez in fiecare zi de zi numai produse politice tot mai expirate la raft si pe scena politica? Au picioarele groase, au limba umflata , si mai ales curge tot mai mult savia cand vezi ce pute de lozinci si si promisiuni electorale care sunt doare pentru ei si nu pentru cine voteaza .

  Unul ureaza bun venit, presedintele al lor din Parlamentul Penalilor, si altul se rupe zidurile Parlamentului, cu numai Guvern bune de guvernare. Actualul presedinte si om politic si de stat, este Klaus Iohannis,care urmeaza sa trimita Legea si schimbarea puterilor in stat la Curtea din fundul curtii. Liviu Dragnea baiat cuminte cu presa, si care viseaza ca are si scaune in plus pe la Palatul Cotroceni, vine si prezinta simbolurile mafiei politice si cum tot timpul guverneaza foarte bine pentru Statul Paralel, fiind int-ro sensibilitate disperata de mila de la casa de presa al Antena 3, deoarece vedem cum este la guvernare in studiourile unor firme private, care de bine de rau, creeaza locuri de munca si stabilitate economica, fata de un Partid politic, fiind firma fictiva cu fara angajati de loc, si care conduce o tara plina de firme pentru clientela selectiva.

  Omul cel mai bun la Analiza Socilogica din 1800, prevede noile prevziuni astrale politice, cum ca ? Dragnea, este intr-o sensibilitate politica si cel mai sensibil fata de Klaus Iohannis,la egalitate pentru marile lor alegeri politice, cine alege primul serviciile secrete sa sufoce sa guverneze pentru partidele personalizate la saraciei relativa, este egala la coruptia publica si programul lor itern este o adunatura de lichele care se voteaza unele pe altele.

  Parlamentul care ofera numai Guverne politice lipsite la calitatea si cantitativ la modele politice astfel sunt numai penalii pe functii publice, si care striga in strada , cu fara penalii pe functile publice? de fapt si de drept, ei protesteza impotriva lor si nu schimba cu nimic rotativa guvernamentala, de ce ca vor sa raman tot ei la guvernarea lor linsata de oponia publica .

   

  www.ziarulviitor.ro  vezi sursa: http://ziarulviitor.ro/ce-politica-avem/


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Adriana Câmpeanu, numită secretar regional al OFL, cu atribuţii pe regiunea Sud-Est • FOLLOW TWITTER


 • Începând cu data de 26 martie, Adriana Câmpeanu, președintele OFL Municipiul Constanța, a fost numită secretar...

  vezi sursa: https://www.replicaonline.ro/adriana-campeanu-numita-secretar-regional-al-ofl-cu-atributii-pe-regiunea-sud-est-350278/


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Marius Pașcan, deputat PMP Mureș: ”Când vor fi finalizate lucrările ... - Tirgu Mures (Comunicat de Presă) • FOLLOW TWITTER • Tirgu Mures (Comunicat de Presă)

  Marius Pașcan, deputat PMP Mureș: ”Când vor fi finalizate lucrările ...
  Tirgu Mures (Comunicat de Presă)
  Într-o interpelare adresată ministrului Tineretului și Sportului, Ioana Bran, deputatul mureșean Marius Pașcan, face, pentru a 14-a oară apel la Ministerul Tineretului și Sportului pentru finalizarea lucrărilor la Patinoarul acoperit din Târgu-Mureș ...

  and more »


  vezi sursa: http://news.google.com/news/url?sa=t&fd=R&ct2=us&usg=AFQjCNGa7MNHoZd5Ja6l-dTILgP9Fzak1w&clid=c3a7d30bb8a4878e06b80cf16b898331&cid=52780948511412&ei=FI-8WoiSB4Ku3QHv_oqYCA&url=https://www.punctul.ro/marius-pascan-deputat-pmp-mures-cand-vor-fi-finalizate-lucrarile-si-cand-va-fi-pus-in-functiune-patinoarului-acoperit-din-targu-mures/


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  PSD și ALDE au împins România la cel mai mare deficit bugetar din ultimii 8 ani. Sunt semnalele unui nou început de criză • FOLLOW TWITTER


 • „Guvernul PSD – ALDE a cheltuit deja, în doar două luni de la începutul anului, cu 5,5 miliarde de lei mai mult de cât a încasat la buget. Vorbim de cel mai mare deficit bugetar înregistrat în primele două luni ale anului de Guvernul României în ultimii 8 ani, din 2010 încoace, când România se […]

  Sursa: Financiarul.ro.  vezi sursa: https://financiarul.ro/2018/03/28/psd-si-alde-au-impins-romania-la-cel-mai-mare-deficit-bugetar-din-ultimii-8-ani-sunt-semnalele-unui-nou-inceput-de-criza/


 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Veste bună pentru funcţionarii publici • FOLLOW TWITTER


 • Articole de pe Argesul Vorbeste cu tine sau despre tine!

  Provided courtesy of:
  https://www.argesulvorbeste.ro/
  Argesul Vorbeste cu tine sau despre tine!
  Elevii din Pitești, în vizită la penitenciarul Mioveni
  Thu, 29 Mar 2018 00:00:00 +0300 - În perioada 26-30 martie, la Penitenciarul Mioveni se desfășoară prima serie de activități din cadrul ”Campaniei de prevenire a criminalității, precum și de facilitare a reintegrării sociale a persoanelor private de libertate&rdq...(Citește tot articolul)
  Concurs de robotică la Pitești
  Wed, 28 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Sâmbătă, 31 martie 2018, începând cu ora 9:00, în corpul central din campusul Târgul din Vale al Universităţii din Piteşti se va desfășura concursul de robotică RoboSmart, ediţia 1, organizat de Facultatea de ...(Citește tot articolul)
  Alunecări de teren la Mioveni
  Wed, 28 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Primăria de la Mioveni a alocat 250 mii euro pentru consolidarea versantului cuprins între DC81 și locația sălii sporturilor. Încă din 2014, după realizarea excavaţiilor şi turnarea betonului de egalizare pentru o porţiune din fu...(Citește tot articolul)
  Ecran uriaș în Piața Primăriei
  Wed, 28 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Municipalitatea pregătește o supriză de proporții pentru piteșteni. Serviciul din subordinea primăriei a început procedura de achiziție a unui ecran multimedia cu dimensiunea de 3x5m și camere video 4K. Acesta va fi instalat pe o gril ...(Citește tot articolul)
  Undă verde pentru reabilitarea cetăţii Poenari
  Wed, 28 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Astăzi a avut loc la Consiliul Judeţean Argeş conferinţa de lansare oficială a proiectului de reabilitare a cetăţii Poenari. Cu o valoare de 10,8 milioane de lei, dintre care 1,15 contribuţie a Consiliului Judeţean, iar restul de la UE, pro...(Citește tot articolul)
  Veste bună pentru funcţionarii publici
  Wed, 28 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Funcţionarii publici care fac obiectul unor cercetări disciplinare sau penale au parte de o veste bună. Astfel, Judecătorii Curţii Constituţionale au decis că este neconstituţional un articol din Statutul funcţionarilor publici, iar acestor...(Citește tot articolul)
  Piteştenii cer urgentarea ridicării maşinilor abandonate
  Wed, 28 Mar 2018 00:00:00 +0300 - 'Domnule primar, vă rog să delegaţi persoanele abilitate pentru a identifica posesorul autoturismului Daewoo Cielo nr. AG - 19 - K.. şi a-i pune în vedere să mute acest autoturism care este abandonat în faţa blocului nostru de aproa...(Citește tot articolul)
  Argeşul, punct fierbinte pe harta DNA
  Wed, 28 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Acţiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituţii, au fost concertate pe decapitarea politică a administraţiei publice locale. Acesta este bilanţul care ...(Citește tot articolul)
  Vin vremuri grele! Cantităţi uriaşe de hârtie igienică la Consiliul Judeţean!
  Wed, 28 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Pixuri, agrafe, tuş, hârtie de xerox, săpun, detergent - de câte nu are nevoie o instituţie pentru a funcţiona cum trebuie! Până la urmă, lucrurile mărunte pot face diferenţa, nu-i aşa? Nu e anormal, desigur, nici să achiz...(Citește tot articolul)
  Domnești: 138 de eroi căzuți pe frontul Primului Război Mondial
  Tue, 27 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Pentru înfăptuirea Marii Uniri, dar și pentru unirea Basarabiei cu România, eveniment sărbătorit astăzi, 27 martie, 138 de eroi din comuna Domnești au murit, în lupte, pe frontul Primului Război Mondial. Tocmai de aceea, Flac...(Citește tot articolul)
  Exercițiu încheiat cu succes
  Tue, 27 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Astăzi, în localitatea Valea Mare Pravăț, s-a desfăşurat un exerciţiu cu forțe în teren pentru gestionarea unei situații de urgență determinată de producerea unui accident grav pe căile de transport feroviar, cu victime multip...(Citește tot articolul)
  Biserica Domnească din Piteşti, adusă în atenţie la Centrul Cultural Piteşti
  Tue, 27 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Centrul Cultural Pitești și Biserica Domnească Sfântul Gheorghe organizează simpozionul cu tema O jumătate de veac de la redeschiderea Bisericii Domnești din Pitești, în cadrul proiectului cultural-educativ, sub genericul Biografii...(Citește tot articolul)
  Campionat de GO la Biblioteca Judeţeană
  Tue, 27 Mar 2018 00:00:00 +0300 - În perioada 08 – 11 noiembrie 2018, Federația Română de GO a aprobat în calendarul competițional național organizarea finalei Campionatului Național de GO în județul Argeș. Organizarea unei competiții naționale...(Citește tot articolul)
  Oficial! Veste mare pentru profesori!
  Tue, 27 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Angajații din învățământ vor primi voucherele de vacanță. Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI) anunță că în urma demersurilor făcute de federațiile reprezentative din învățămâ...(Citește tot articolul)
  PFA-urile nu mai plătesc CASS indiferent de venituri
  Tue, 27 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Persoanele fizice autorizate (PFA) și ceilalți contribuabili ce obțin venituri din activități independente, investiții sau chirii, printre altele, vor datora contribuția la sănătate (CASS) doar dacă veniturile lor extra-salariale vor dep ...(Citește tot articolul)
  Restricţii de circulaţie pe A1
  Tue, 27 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Centrul Infotrafic anunţă că, marţi, în intervalul orar 10-15, se execută lucrări de reparaţii asupra părţii carosabile, pe Autostrada A1 Piteşti – Bucureşti, pe prima bandă a sensului de mers către Capitală, într...(Citește tot articolul)
  Muscelul în Anul Centenarului (1918 – 2018)
  Tue, 27 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Muzeul Municipal Câmpulung marchează împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, dar şi Anul European al Patrimoniului, printr-o serie de evenimente menite să evidențieze importanța istorică a momentului. După cum bine se știe,...(Citește tot articolul)
  Se licitează spațiile pentru terasele din Pitești
  Mon, 26 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Municipalitatea va scoate la licitație mai multe spații pentru amenajarea de terase pe domeniul public. În centrul Piteștiului vor fi amenajate doar două terase. Suprafața unei terase va fi de 75 mp iar prețul de pornire la licitație va ...(Citește tot articolul)
  Cresc tarifele la Pitești
  Mon, 26 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Comercianții care vor să prindă un spațiu în centrul Piteștiului trebuie să știe că de anul acesta vor crește tarifele pentru ocuparea domeniului public. Dacă în mod normal, un metru pătrat costă 2 lei/zi, cu ocazia Zilelor Mu...(Citește tot articolul)
  Ai idee ce salarii primesc angajații de la penitenciarul Mioveni?
  Mon, 26 Mar 2018 00:00:00 +0300 - Polițiștii și funcționarii publici cu statut special din sistemul administrației penitenciare au dreptul la salariu lunar care se compune din salariul de funcție, salariul gradului profesional deținut, gradații și, după caz, salariul de com...(Citește tot articolul)
 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner
  Morto bambino di 10 anni incastrato in un cassonetto per indumenti - La Repubblica | un cassonetto per #incastrato in un #Morto incastrato in #indumenti | Related - #aePiot

  RO | JP | DE | FR | US | IT | HU | CA | AR | GR | GB | VN | RU | EG | KR | MX | NO | SA | TW | AT | AU | CH | CL | CZ...

  Aleator