TRANSLATE | RSS - FEED

[NOTA IMPORTANTA]

FeedListing the reference feed listing

Sunday, May 13, 2018

„Informare acasă! Siguranță în lume!” – O campanie destinată românilor din toată lumea, de către Ministerul Românilor de Pretutindeni



 • FOLLOW TWITTER


 • Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, a lansat marţi, 8 mai, Campania Națională „Informare acasă! Siguranță în lume!”, ediția 2018. Instituţiile partenere ale Ministerului pentru Românii de Pretutindeni în desfăşurarea campaniei menţionate sunt: Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ministerul Tineretului și Sportului, Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopții și Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane.

  La evenimentul organizat cu prilejul lansării campaniei „Informare acasă! Siguranță în lume!”, desfășurat la București, au participat, alături de Natalia Intotero – ministrul Românilor de Pretutindeni, Prim-ministrul României – Vasilica-Viorica Dăncilă; ministrul Educației naționale – Valentin Popa; ministrul Afacerilor externe – Teodor Meleșcanu; ministrul Fondurilor europene – Rovana Plumb; ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat – Ștefan Radu Oprea; ministrul Tineretului și Sportului – Ioana Bran; secretarul de stat de la Ministerul Muncii și Justiției Sociale – Daniela Barbu; secretarul de stat al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați – Aurelia Grațiela Drăghici; Primarul Municipiului București, Gabriela Firea; președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopției – Gabriela Coman, și directorul Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane – Maximilian-Axel Nicolae.

  Potrivit oficialilor ministerului, campania își propune informarea cetățenilor români asupra riscurilor la care se pot expune odată cu decizia de a căuta un loc de muncă, un program de studii sau de a se stabili în afara granițelor României și urmărește:

  • informarea eficientă a cetăţenilor români cu privire la drepturile şi responsabilităţile pe care le au în ţările în care intenţionează să muncească, să studieze şi/sau să locuiască, inclusiv la drepturile sociale (beneficii sociale şi servicii sociale) specifice fiecărui stat în parte;
  • informarea cu privire la accesul românilor din străinătate pe piaţa muncii, o mai bună cunoaştere a cadrului legislativ specific din statul-gazdă, a condiţiilor de siguranţă la locul de muncă, a garanţiilor, condiţiilor contractuale, precum şi a drepturilor şi obligaţiilor care decurg din acestea cu privire la locul de muncă;
  • informarea cetăţenilor români cu privire la serviciile de asistenţă consulară şi la canalele de informare;
  • conştientizarea pericolului la care se expun persoanele singure, femeile şi copiii, şi a pericolului de a deveni victime ale reţelelor transnaţionale de trafic de persoane;
  • modul corect de accesare a locurilor de muncă;
  • creşterea gradului de conştientizare a cetăţenilor români care doresc să plece în străinătate cu privire la importanţa menţinerii comunicării constante şi frecvente cu membrii familiei rămaşi în ţară.

  ”Mulțumesc doamnei Prim-ministru Viorica Dancilă, colegelor și colegilor ministri, doamnei Primar general Gabriela Firea pentru prezența lor la acest eveniment și pentru susținerea campaniei naționale „Informare acasă! Siguranță în lume”. Începand cu data de 10 mai vom fi prezenți cu acest program în toate județele țării. Campania este dedicată românilor de pretutindeni. Considerăm că un cetățean informat este un cetățean câștigat, întrucât are la dispoziție instrumentele necesare pentru a face față situațiilor dificile și pentru că este echipat cu informația care îi poate salva viața în caz de necesitate, prin solicitarea sprijinului autorităților competente din România și din țara de rezidență”, a declarat ministrul Natalia Elena Intotero.

  Proiectul se va derula în două etape, prima în lunile mai-iunie, destinată tinerilor, iar a doua în perioada septembrie-octombrie, destinată persoanelor adulte. Campania se va desfășura la nivelul celor 41 de județe ale României.

  Cei interesați, pot consulta broșura campaniei naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!”, precum și itinerariul campaniei de informare, pe situl Ministerului Românilor de Pretutindeni.



  vezi sursa: http://www.avantulliber.ro/2018/05/09/informare-acasa-siguranta-in-lume-o-campanie-destinata-romanilor-din-toata-lumea-de-catre-ministerul-romanilor-de-pretutindeni/






 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner




  USR se alătură protestului de sâmbătă seara, intitulat ”Vrem Europa, nu dictatură!”



 • FOLLOW TWITTER


 • USR se alătură protestului de sâmbătă seara, care va avea loc în Piața Victoriei.  ”Vrem un Parlament și un Guvern responsabil, în care vocea Opoziției să fie auzită și respectată!”, au transmis cei de la Uniunea Salvați România. Proteste „Vrem Europa, nu dictatură!” au fost convocate pe Facebook, la Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu şi Timişoara. Flyerele tipărite cu „convocarea” la protest au fost împărțite în Capitală, toată săptămâna. 

  USR a anunțat, vineri, că se alătură protestului de mâine seară împotriva guvernării dezastruoase a PSD-ALDE.

  ”Vrem un Parlament și un Guvern responsabil, în care vocea Opoziției să fie auzită și respectată. În care există dezbateri și argumente, toate făcute și gândite în folosul cetățenilor. Oamenii care ne-au votat au aceleași drepturi ca cei care au votat PSD. Și, dacă ei sunt în stradă, acolo e și USR! România nu mai vrea cenzură, legislație fiscală aberantă, sinecuri pentru membrii de partid și în niciun caz distrugerea Justiției! Nu vrem să ne luptăm pentru bunăstarea infractorilor, ne interesează să respectăm drepturile tuturor. Vrem Europa, nu dictatură! Am trăit în dictatură și ne-am ridicat împotriva ei. Acum ne ridicăm din nou. Și o vom face de fiecare dată când atacați democrația”, au transmis cei de la USR.

  Proteste ”Vrem Europa, nu dictatură!” au fost convocate pe Facebook, în toată țara

  Proteste „Vrem Europa, nu dictatură!” au fost convocate pe Facebook, la Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu şi Timişoara.

  ”Vrem Europa, nu dictatură! De la preluarea guvernării, coaliția PSD-ALDE nu și-a respectat promisiunile făcute în campania electorală, ci a avut două priorități: să își salveze de închisoare VIP-urile cu dosare penale și să instaureze în România un regim în care forța legii și democrația sunt strivite de forța instituțiilor politice. Metodele și acțiunile PSD-ALDE au ca efect îndepărtarea României de standardele europene și democratice și aruncarea ei în liga regimurilor autocratice, în care domnesc interesele și bunul-plac al celor care au acces la butoanele politice, iar societatea este lipsită de șansa de a sancționa derapajele acestora”, spun organizatorii.

  ”Suntem generația care a avut șansa să vadă cu adevărat ce înseamnă democrația și valorile europene. Suntem generația care le prețuim și nu vom renunța la ele, doar pentru că stau în calea salvării de dosare penale a unor lideri politici precum Liviu Dragnea sau Călin Popescu-Tăriceanu! Ne vedem pe 12 mai în strada. Tine de fiecare dintre noi sa distribuim acest eveniment pentru a avea efectul dorit. Asta nu înseamnă că nu o sa ieșim mai devreme, dacă vedem ca urmează sa treacă legile justitiei, codul penal modificat în interesul infractorilor etc.

  Organizatorii mai spun că doreșsc să informeze cetatenii despre ”modificările pe care PSD ALDE le propune:

  Acțiunile antidemocratice ale PSD-ALDE:

  – Tentativele continue de resuscitare a OUG 13 prin Legile Justiției și modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală

  – Încercarea de a schimba în mod nejustificat conducerea Parchetului General și pe cea a Direcției Naționale Anticorupție

  – Reprimarea dreptului la protest, prin amenzi abuzive și acțiuni în forță ale Jandarmeriei

  – Schimbarea legilor cu dispreț față de procedurile parlamentare firești și față de consultarea publică

  – Denigrarea instituțiilor europene, a ambasadelor străine și a reprezentanților României la Bruxelles care se opun abuzurilor PSD

  – Proiecte precum Legea defăimării, menite să anuleze libertatea de exprimare

  – Cauționarea televiziunilor care fac propagandă anti-justiție, calomniază pe cei care protestează împotriva abuzurilor PSD și intoxica cu bună știință populația cu mesaje anti-europene

  – Sabotarea surselor de finanțare a ONG-urilor prin noul Cod fiscal.

  – Jefuirea Pilonului II de pensii pentru a plăti indemnizații triplate din pix și pensii speciale, se precizează în manifestul acțiunii de protest.

  Citește și: VIDEO | Cum arată sculptura de 1 milion de euro a lui Constantin Brâncuşi, expusă la Art Safari 2018

  Post-ul USR se alătură protestului de sâmbătă seara, intitulat ”Vrem Europa, nu dictatură!” apare prima dată în Libertatea.ro.



  vezi sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/usr-se-alatura-protestului-de-sambata-seara-2250306






 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner




  Viktor Orban a trecut de votul din noul parlament al Ungariei: Discursul premierului ungar se apropie de ceea ce se ... - stiripesurse.ro (Comunicat de Presă)



 • FOLLOW TWITTER



 • stiripesurse.ro (Comunicat de Presă)

  Viktor Orban a trecut de votul din noul parlament al Ungariei: Discursul premierului ungar se apropie de ceea ce se ...
  stiripesurse.ro (Comunicat de Presă)
  În discursul său inaugural, premierul Viktor Orban a subliniat că alianţa sa de guvernare deţine două treimi în parlament, însă el doreşte 'să servească' şi celeilalte treimi. 'Patria nu poate fi în opoziţie cu sine însăşi pentru că transcede mult ...
  Orban depune jurământul în al treilea mandat consecutiv de premier al UngarieiNews.ro (Comunicat de Presă)
  Viktor Orban a depus juramantul in al treilea mandat consecutiv de premier al UngarieiZiare.com

  all 20 news articles »


  vezi sursa: http://news.google.com/news/url?sa=t&fd=R&ct2=us&usg=AFQjCNFRRWUC-flttdbtHpjQUV8nR2y7_w&clid=c3a7d30bb8a4878e06b80cf16b898331&cid=52781016260353&ei=heH3WujXD9HV3gHJ_oWAAQ&url=https://www.stiripesurse.ro/viktor-orban-a-trecut-de-votul-din-noul-parlament-al-ungariei-discursul-premierului-ungar-se-apropi_1264413.html






 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner




  Deputat Cristina Burciu: Ziua Europei, o zi a dinamizării spiritului european al fiecărui român!



 • FOLLOW TWITTER


 • Deputat Cristina Burciu: Ziua Europei, o zi a dinamizării spiritului european al fiecărui român!
  DECLARAŢIE POLITICĂ Ziua Europei, o zi a dinamizării spiritului european al fiecărui român! România sărbătoreşte astăzi, pentru a 12-a oară, Ziua Europei, o zi de sărbătoare, dar şi de responsabilitate

  vezi sursa: https://inturda.ro/2018/05/09/deputat-cristina-burciu-ziua-europei-o-zi-a-dinamizarii-spiritului-european-al-fiecarui-roman/






 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner




  FOTO VIDEO Preşedintele Klaus Iohannis, acuzaţii dure la adresa PSD: ”Ar fi o catastrofă să abandonăm parcursul ... - Adevărul



 • FOLLOW TWITTER



 • stirileprotv.ro

  FOTO VIDEO Preşedintele Klaus Iohannis, acuzaţii dure la adresa PSD: ”Ar fi o catastrofă să abandonăm parcursul ...
  Adevărul
  Despre descentralizarea din administraţie: ”Cu actualul Guvern să nu vă aşteptaţi la asemenea măsuri, Acest guvern, după părerea mea nu performează, nu are rezultate bune. Vorbim de o chestiune principială, care nici nu ţine neapărat de Guvern. Ţine de ...
  Iohannis atacă din nou Guvernul PSD: Statul de drept, pus în pericol de așa zise reforme, ca cea a salariilorstirileprotv.ro
  Președintele Klaus Iohannis, la Blaj: Cu aceşti pesedişti nu vom face niciun fel de descentralizareZiarul Unirea (Comunicat de Presă) (Blog)
  Mesaj dur al lui Klaus Iohannis: Să evităm catastrofele politice. Îmi doresc un stat de drept, nu ca acumLibertatea

  all 55 news articles »


  vezi sursa: http://news.google.com/news/url?sa=t&fd=R&ct2=us&usg=AFQjCNFdg8saf05_jMLi7S5dZBt9GTAvUQ&clid=c3a7d30bb8a4878e06b80cf16b898331&cid=52781013345365&ei=nuL3WpCzCcSf3QHogryQCQ&url=http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/foto-video-presedintele-klaus-iohannis-acuzatii-dure-adresa-psd-ar-catastrofa-abandonam-parcursul-european-romaniei-1_5af73290df52022f75e50643/index.html






 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner




  Apelul lui Tîlvăr



 • FOLLOW TWITTER


 •  146286 – 10052018 –  Potrivit unui studiu dat publicităţii săptămâna aceasta de Oficiul European de Statistică (Eurostat), românii sunt printre cei mai dependenţi de tehnologie din UE, amimntește deputatul PSD Angel Tîlvăr. ”Acest studiu recent m-a dus imediat cu gândul la copiii noștri, care cresc şi se dezvoltă cu noi, lângă noi, precum şi la alte date […]

  vezi sursa: http://www.promptmedia.ro/2018/05/apelul-lui-tilvar-2/






 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner




  ATAC devastator împotriva ONG-urilor! Lovitură pregătită de PSD-ALDE: „Apără interesele României sau ale lui Soros?” - B1



 • FOLLOW TWITTER



 • B1

  ATAC devastator împotriva ONG-urilor! Lovitură pregătită de PSD-ALDE: „Apără interesele României sau ale lui Soros?”
  B1
  Această campanie de denigrare a imaginii României a fost dusă de reprezentanţi politici de la cel mai înalt nivel din România, de reprezentanţi ai structurilor de forţă, dar şi de anumite asociaţii, fundaţii, ONG-uri care, pe hârtie, militau pentru ...

  and more »


  vezi sursa: http://news.google.com/news/url?sa=t&fd=R&ct2=us&usg=AFQjCNFLwAgAM9BjQLF4_A0XdCTJKrdFKA&clid=c3a7d30bb8a4878e06b80cf16b898331&cid=52781009873907&ei=l-L3WtD8L5nY3gHborXoBQ&url=https://b1.ro/stiri/politica/atac-devastator-ong-romania-soros-222326.html






 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner




  Doina Gradea: Jurnalistii isi dau porecle. Daca i-am spus lui Patraru sa faca emisiuni soft de Sarbatori, nu e cenzura ... - Ziare.com



 • FOLLOW TWITTER



 • Ziare.com

  Doina Gradea: Jurnalistii isi dau porecle. Daca i-am spus lui Patraru sa faca emisiuni soft de Sarbatori, nu e cenzura ...
  Ziare.com
  Comisia de Cultura din Camera Deputatilor a redefinit, marti, notiunea de audiere, cand majoritatea politica a decis ca sefa TVR sa tina doar un discurs, fara sa i se poata adresa intrebari. Opozitia a parasit sala acuzand atitudini stalinist-maoiste ...



  vezi sursa: http://news.google.com/news/url?sa=t&fd=R&ct2=us&usg=AFQjCNG3iEIjbHYo1MVnTiP9_XeIPGeioA&clid=c3a7d30bb8a4878e06b80cf16b898331&ei=leL3WoCmHcLXpweSrrHACA&url=http://www.ziare.com/versiunea-web/news/1512810/






 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner




  Ionuț Simionca (PMP): Doamnă ministru al Sănătății, unde sunt ambulanțele care urmau să ajungă în Bistrița-Năsăud?



 • FOLLOW TWITTER


 • Într-o interpelare adresată ministrului Sănătății, Sorina Pintea, deputatul PMP Ionuț Simionca i-a cerut acesteia să îi comunice stadiul implementării programului-pilot finanțat de Banca Mondială privind achiziția unui număr de 100 de ambulanțe, inclusiv pentru județul Bistrița-Năsăud.

   

  În vederea suplimentării creditelor bugetare pentru asigurarea transportului în condiții optime a pacienților din comune la unitățile medicale și luând în considerare răspândirea geografică a localităților și densitatea populației, în calitate de deputat de Bistrița-Năsăud am depus amendamente la dezbaterea bugetului pe anul 2018, care urmau să conducă la dotarea fiecărei comune cu câte o ambulanță”, a explicat parlamentarul PMP.

  În cadrul dezbaterilor bugetare, fostul ministru al sănătății, domnul Florian Dorel Bodog  a confirmat că programul de ambulanţe care vizează dotarea cu ambulanţe pentru serviciile judeţene de ambulanţă este gestionat de Ministerul Afacerilor Interne, în programul de guvernare fiind într-adevăr prevăzute 3.000 de ambulanţe, o ambulanţă pentru fiecare unitate administrativ-teritorială. Totodată, fostul ministru al sănătății a promis pentru început achiziţia unui număr de 100 de ambulanţe în cadrul unui program-pilot, finanţat de Banca Mondială, care urmau să ajungă și în Bistrița-Năsăud”, a mai adăugat acesta.

  Concret,Simionca a solicitat date despre repartiția acestor ambulanțe pe județe și pe tip de ambulanță.

  Demersul deputatului Ionuț Simionca vine în contextul unor mari frământări existente în domeniul sănătății, culminând cu greva de avertisment a angajaților din sănătate pe tema aplicării legii salarizării unice. În aceelași timp, astăzi se dezbate în Camera Deputaților o moțiune simplă pe sănătate intitulată ”PSDragnea duce sănătatea în moarte clinică”.

  Post-ul Ionuț Simionca (PMP): Doamnă ministru al Sănătății, unde sunt ambulanțele care urmau să ajungă în Bistrița-Năsăud? apare prima dată în Stiri Bistrita - Ziare Bistrita - Gazeta de Bistrita -Stiri online.



  vezi sursa: http://gazetadebistrita.ro/ionut-simionca-pmp-doamna-ministru-al-sanatatii-unde-sunt-ambulantele-care-urmau-sa-ajunga-in-bistrita-nasaud/






 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner




  ZIUA EUROPEI – Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, prezent la recepția de Ziua Europei oferită de Administrația Prezidențială, la Palatul Cotroceni



 • FOLLOW TWITTER


 • SĂRBĂTOARE. Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, prezent la recepția de Ziua Europei oferită de Administrația Prezidențială, la Palatul Cotroceni, cu ocazia zilei Europei. La recepţie sunt prezenţi președintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă și majoritatea membrilor Guvernului.

   

  “Astăzi este o zi de dublă sărbătoare pentru români. Aniversăm 141 de ani de la declararea independenței României și sărbătorim, de asemenea, Ziua Europei. Suntem mândri că suntem români, dar cred că trebuie să fim la fel de mândri că suntem și cetățeni europeni. Pentru noi, cetățenia europeană a venit la pachet cu modernizare, cu dezvoltare economică și socială, cu noi oportunități profesionale și educaționale pentru tineri.

   

  Deși există zilele acestea o criză de încredere și unele semne de întrebare cu privire la viitorul Uniunii Europene, din cauza unor politicieni care se îndepărtează de valorile europene, am convingerea că proiectul european rămâne un proiect de viitor, care poate aduce dezvoltare și bunăstare. Uniunea Europeană are un potential uriaș, iar românii pot fi cu siguranță printre beneficiarii modernizării de care au parte cetățenii europeni.

   

  Apartenența la Uniunea Europeană reprezintă o garanție pentru respectarea drepturilor și libertăților cetățenești, pentru modernizare și pentru creșterea calității vieții românilor. România trebuie să se dezvolte în interiorul acestui proiect european și să devină o voce puternică și importantă la nivelul UE. Viitorul României este în Uniunea Europeană. La mulți ani, România! La mulți ani, Europa!”, a transmis președintele PNL Maramureș cu acest prilej.

   

  Biroul de presă PNL Maramureș



  vezi sursa: http://2mnews.ro/ziua-europei-presedintele-pnl-maramures-ionel-bogdan-prezent-la-receptia-de-ziua-europei-oferita-de-administratia-prezidentiala-la-palatul-cotroceni/






 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner




  Senatorul PMP Cristian Lungu, invitat la Congresul Statelor Unite ale Americii (FOTO) - B1



 • FOLLOW TWITTER



 • B1

  Senatorul PMP Cristian Lungu, invitat la Congresul Statelor Unite ale Americii (FOTO)
  B1
  În cadrul întâlnirilor din perioada 7-9 Mai, au avut loc o serie de dezbateri despre problemele pe care globalizarea le ridică pentru parteneri economici ca: SUA, Uniunea Europeană și România. Subiectele ... Citește și: Vaslui: Un bărbat a fost găsit ...

  and more »


  vezi sursa: http://news.google.com/news/url?sa=t&fd=R&ct2=us&usg=AFQjCNEP9te8LBOnBV6n7t_5pFaVj-TYqA&clid=c3a7d30bb8a4878e06b80cf16b898331&cid=52781017415740&ei=j-L3WojwO9HV3gHuvYOoDg&url=https://b1.ro/stiri/eveniment/senatorul-pmp-cristian-lungu-invitat-la-congresul-statelor-unite-ale-americii-foto-223074.html






 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner




  Acuzații bombă la adresa lui Băsescu - Cotidianul



 • FOLLOW TWITTER



 • Cotidianul

  Acuzații bombă la adresa lui Băsescu
  Cotidianul
  Potrivit lui Munteanu, europarlamentarul Siegfried Mureșan, în calitățile sale de purtător de cuvânt al Partidului Popular European şi raportor al Comisiei Buget și Finanţe din Parlamentul European pentru asistenţa financiară de 100 milioane euro pe ...



  vezi sursa: http://news.google.com/news/url?sa=t&fd=R&ct2=us&usg=AFQjCNEyp4fCWu2H7Syfy7IiZyV7ovvkOg&clid=c3a7d30bb8a4878e06b80cf16b898331&ei=ieL3WqjjIIuQ3QHzs7XQCw&url=https://www.cotidianul.ro/357303-2/






 • sheet music today
 • postari recente
 • postari aleatorii
 • [NOTA IMPORTANTA]
 • Link Ads Affiliate: Songs - Music


 • SHEET MUSIC SONGS: http://shetm.soup.io


 • Link afiliat: : parfumuri cosmetice si accesorii


 • Parteneri
 • Politicieni
 • Partide politice
 • Abonati-va intr-un cititor

 • Yahoo News - Latest News - Headlines - Politics

 • Political News from Arges

 • blog afiliat

 • I am P I F 1 0 Q 3 T

 • kiosk/iname21 sheet music

 • Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner




  Salman Rushdie asks Twitter to remove Islamophobic comments falsely attributed to him - #comments | via aePiot

  Sheet Music - sheet music for teachers, school and students captcha: Salman Rushdie asks Twitter to remove Islamophobic comments falsel...

  Aleator